Bora Inductie kookplaat met afzuiging kopen?

Bora is misschien wel het meest bekende merk als het gaat om een inductie kookplaat met afzuiging. Met de revolutionaire afzuigtechnologie waardoor een afzuigkap overbodig wordt is Bora nummer één. De speciale ‘downdraft’ afzuiging in het midden van de kookplaat zorgt dat geurtjes en dampen worden afgezogen.

Waarom een Bora inductie kookplaat met afzuiging?

Een Bora inductie kookplaat heeft als kenmerkend element de afzuiging geïntegreerd in het midden van de kookplaat. Het lijkt niet goed te werken omdat je denkt dat dampen sneller stijgen. Echter stijgt kookdamp met 1 meter per seconde, de afzuiging heeft een capaciteit van 4 meter naar seconde naar beneden. Door deze afzuigtechnologie ontstaat er een dwarsstroming waardoor alles in het centraal gelegen gat wordt afgezogen.

Waar Bora ook veel aandacht aan besteedt is de vormgeving. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en dit is ook terug te zien in de vormgeving en kwaliteit. Met een minimalistisch design valt het mooi weg in bijna iedere keuken.

Voordelen:

Het koken op een dergelijke kookplaat kent veel voordelen. Hieronder lees je de meest aangegeven voordelen door klanten:

  • Uiterst stil
  • Minimalistische vormgeving
  • Intuïtief bedieningspaneel
  • Eenvoudig te reinigen
  • Roestvrijstalen vetfiler
  • Optimaal benut opbergruimte
  • Veilig

Nadelen:

Uiteraard kent een inductie kookplaat van het merk Bora ook nadelen.

  • Duurst verkrijgbare merk
  • Dure onderdelen als iets kapot gaat
  • Altijd een Perilex aansluiting nodig

Lees meer over informatie over inductie kookplaat met afzuiging als je overtuigd bent van deze technologie en esthetische kwaliteiten.

Bepaal ook voor jezelf of je wel een geïntegreerde afzuiging wilt. Want Bora biedt alleen kookplaten aan met afzuiging. Wil je gewoon nog steeds een afzuigkap? Dan kun je beter naar andere merken kijken.

Inductiekookplaat aanbod van Bora

Bora is niet bij elke keukenzaak te verkrijgen. Het werkt met geselecteerde verkooppartners. Ben je benieuwd naar een Bora inductie kookplaat? Bekijk dan op hun website het complete aanbod.

Vergelijk andere merken inductiekookplaten

Is Bora niet het antwoord op je wens? Is het te duur of ben je benieuwd naar wat andere merken te bieden hebben? Wij hebben een pagina over alle merken die inductie kookplaten aanbieden. Zo bieden sommige merken losstaande inductie kookplaten of inductie kookplaten met geïntegreerde afzuiging.

inductie kookplaat van het merk Bora