Siemens Inductie kookplaat

Siemens Inductie kookplaat

Heb jij het merk Siemens op het oog? Op deze pagina lees je waarom dit al jarenlang een sterk A-merk is voor onder andere huishoudelijke apparaten. Ook vind je op deze pagina een top 5 meest verkochte inductie kookplaat modellen van Siemens.

Waarom een Siemens inductie kookplaat?

Siemens staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. De inductie kookplaten van dit A-merk bieden altijd precisie en werken betrouwbaar. Met de powerInduction technologie van Siemens wordt de kookplaat altijd verhit waar nodig en koelt deze ook direct af als er geen pan op staat.

Siemens biedt ook inductiekookplaten aan met geïntegreerde afzuiging. Dit type kookplaat wordt steeds populairder en de technologie erachter ontwikkelt zich snel. Lees meer over inductiekookplaten met afzuiging.

Siemens IQ- serie

De IQ modellen zijn wat hoger van prijs maar bieden absolute luxe en comfort in jouw keuken. Afhankelijk van het model kookplaat zijn er extra functies die het koken nog makkelijker en flexibeler maken.

De flexInduction technologie verhit alleen het oppervlakte van de pan. Dit is niet alleen veilig maar ook energiebesparend. Met de Touchslider bedien je op intuïtieve wijze de sterkte van de kookstand. De frysingsensor is misschien nog wel de fijnste extra feature van deze kookplaat. Deze voorkomt aanbranden in de pan door een constante temperatuur te gebruiken. Uiteraard heeft het ook de Powerboost functie waarmee je het vermogen van een inductiezone verhoogt tot 50%. Je water kun je dus extra snel aan de kook brengen.

Vergelijk andere merken inductiekookplaten

Biedt Siemens niet hetgeen wat je wilt of ben je benieuwd naar wat andere merken te bieden hebben? Wij hebben een pagina over alle merken die inductie kookplaten aanbieden. Zo bieden sommige merken losstaande inductie kookplaten of inductie kookplaten met geïntegreerde afzuiging.

inductie kookplaat type van het merk Siemens