ETNA Inductie kookplaat kopen?

Komt er een nieuw keuken in je huis of wil je de gas kookplaat vervangen voor een alternatief. Kijk dan eens naar een ETNA inductie kookplaat. ETNA heeft een breed assortiment aan inbouw inductie kookplaten en vrijstaande inductie kookplaten. Ook vind je hier de 5 meest verkochte ETNA inductie kookplaten. Bekijk deze pagina voor meer informatie over ETNA.

Waarom een ETNA inductie kookplaat?

Al meer dan 100 jaar is ETNA een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in keukenapparatuur. Zo heeft ETNA heeft een assortiment van inductie kookplaten geschikt voor ieder type keuken. Zelfs als je geen Perilex aansluiting hebt, kun je een vrijstaande inductie kookplaat aanschaffen. Deze hebben een afmeting van 54cm breedte zodat deze perfect past op een tafelhoogte koelkast. Het fijne van deze kookplaten is dat je deze eenvoudig met een normale stekker kunt aansluiten.

Bij ETNA kun je kiezen voor inbouw inductie kookplaten van een breedte van 30cm tot aan 90cm. Het is afhankelijk van de nismaat welke inductie kookplaat geschikt is voor jouw keuken. Het enige dat ETNA niet aanbiedt zijn inductie kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Ben je hier wel naar opzoek? Kijk dan naar onze informatie over inductie kookplaat met afzuiging.

Populaire inductiekookplaten van ETNA

ETNA heeft een divers aanbod aan inductie kookplaten. Van instapmodellen tot aan luxe kookplaten. Daarom hebben wij hiervan een top 5 weergave gemaakt. Zie hieronder een een mix van de meest populaire vrijstaande en inbouw inductie kookplaten van ETNA.

Vergelijk andere merken inductiekookplaten

Heeft ETNA niet de inductie kookplaat naar waar jij opzoek bent? Wij hebben een pagina over alle merken die inductie kookplaten aanbieden. Zo bieden sommige merken losstaande inductie kookplaten of inductie kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Bekijk ons overzicht van de beste inbouw inductie kookplaten.