Samsung Inductie kookplaat

Wil jij een samsung inductie kookplaat kopen? Dan is Samsung een prima merk om uit te kiezen. Vaak zijn de kookplaten wat goedkoper dan andere bekende merken als Siemens of Bosch. In de laatste paar jaar heeft Samsung grote stappen gezet in huishoudelijke producten van hoogwaardige kwaliteit.

Waarom een Samsung inductie kookplaat?

Samsung roept al snel de associatie op met telefoons of televisies. Maar ook wasmachines, koelkasten en inductie kookplaten zijn producten die Samsung verkoopt. Het voordeel is dat de inductie kookplaten van Koreaanse makelij goedkoper zijn met vergelijkbare kwaliteit.

Samsung biedt geen inductiekookplaten aan met geïntegreerde afzuiging. Dit type kookplaat wordt steeds populairder en de technologie erachter ontwikkelt zich snel. Lees meer over inductiekookplaten met afzuiging.

Flex-zone en gebruikvriendelijk

De meeste inductie kookplaten van Samsung hebben flexibele kookzones. De kookplaat heeft dan een sensor dat het verhitte oppervlakte overeenkomt met de bodem van de pan. Wat nog een mogelijkheid is met een flexibele kookzone, is om meerdere kookzones samen te voegen. Uitstekend om te gebruiken met een inductie grill pan.

Nog een voordeel van Samsung producten is dat het ver gevorderd is op smart home technologie. Zo kunnen afzuigkappen van Samsung verbinden met inductie kookplaten. Als je van home gadgets houdt is Samsung het juiste merk voor jou.

Vergelijk andere merken inductiekookplaten

Biedt Samsung niet de kookplaat waar jij naar opzoek bent? Wij hebben een pagina over alle merken die inductie kookplaten aanbieden. Zo bieden sommige merken losstaande inductie kookplaten of inductie kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Benieuwd naar de top 10? Bekijk de beste inductiekookplaat van 2021.

samsung inductie kookplaat